Blog HU
Leave a Comment

Első ékszerkollekcióm fotózása

Szeretnék megosztani Veletek egy felejthetetlen élményt. Hétvégén tartottuk a ‘Colors of a Greek Island – Rhodes’ (ford.: Egy görög sziget színei – Rodosz) ékszerkollekcióm fotózását. Erre az alkalomra, már régóta készültem és két barátnőmet hívtam segítségül:
Katona Lilla lett a csodálatos modellem, akivel a Vodafone-nál dolgoztunk együtt, de azt hiszem, ez a fotózás lett eddigi legizgalmasabb projektünk! 😉
Dobi Barbara (polihisztor, ex-multis karrier, ayurvedikus masszőr, profi sminkes és tanácsadó) pedig a sminkről és a styling-ról gondoskodott.
Az operatív és logisztikai segítséget a kedvesem nyújtotta egy szem férfiként, én a fotózást vállaltam magamra mindenféle fotós szakmai ismeretek nélkül bízva zsigeri képességeimben, és lélkes hozzáállásomban. 🙂

Egy teljes napot töltöttünk együtt hárman, összezárva, rengeteg ékszer, csodás színek, ruhák, smink társaságában és azt gondolom, hogy az eredményről még csak nem is álmodtunk!

Több dolgot szeretnék megemlíteni erről a napról:

Éjfélig dolgoztunk gördülékenyen, nyafogás, és negatív előjelű gondolatok, kijelentések nélkül. Az utolsó ékszernél is ugyanazt a maximalizmust és lendületet tettük bele mind a hárman, mint az elsőnél. Olyan összefogást tapasztaltam meg a lányok hozzáállásában, amit talán eddig még soha.

Folyt a munka szó szerint, megszakítás nélkül, lubickoltunk a feladatainkban.
Barbi folyamatosan újított egy-egy frizurával, gondolattal, folyamatosan figyelt a sminkre, és az ékszerek mondanivalójával összhangban változtatta azt, figyelt Lilla minden egyes hajszálára és az összképre egyszerre.

Lilla pedig hozta mindazt, amit már eddig is megismertem benne: a vidámságot, örömöt, a dívát, a kislányt, a végzet asszonyát, az üzletasszonyt, a görög istennőt, és mindezeket másodpercek alatt váltogatta. És ami számomra a legfontosabb, mindezt TERMÉSZETESEN tette. Ezért is választottam őt modellemnek. Meg azért is, mert ott van benne a görög Nap: napsütötte bőrén, és életvidámságában.

Én boldogságban úsztam a fényképezővel a kezemben, amit egyébként is nagyon szeretek használni, de látni az ékszerek ‘beavatását’, ahogy életre kelnek Lillán, na azt az érzést nem tudom leírni…

 

 

 

 

Egymást inspiráltuk minden pillanatban, és nem tudom mikor röhögtem utoljára ennyit. 🙂 Terápia volt ez mindannyiunknak. Mindhárman örültünk az egyikünk szépségének, az ékszerek szépségének, a közös munkának, hogy alkottunk valamit, EGYÜTT.

És Hölgyeim: egyedül is sok mindenre képesek vagyunk, de amikor a nők összefognak, abból csodás dolgok születnek. Tehát érdemes együtt gondolkodni, együtt lenni nekünk Nőknek, mert belső világunk összeadódik ilyenkor és csodás képeket tudunk festeni ez élet vásznára.

Én ezt most megtapasztaltam és tiszta szívből köszönöm a Lányoknak, a kedves érdeklődőknek pedig azt üzenem, már nem kell sokáig várni, hamarosan bemutatom a kollekciómat és lehetőség lesz megvásárolni az ékszereimet!

Barbi további munkáit itt tudjátok megnézni:
https://www.facebook.com/mallikamakeup/?fref=ts

Addig is csodás Napokat Hölgyek, Urak!

 

–> a fotózás végeredményét megtekintheted a Kollekciók menüpontban

This entry was posted in: Blog HU

by

Hungarian woman using mainly writing and photos as an expression. Researching about authenticity, integrity, human values, wisdom of cultures, wisdom and diversity of nature, women's health, self-awareness, self-healing. Currently working on her first book on Rhodes island, Greece. ~ Főként az írás és a fotó nyelvén közlő önálló utat kijárni próbáló gondolkodó embernek, nonkonformistának tartom magam. Témáim a kultúra hatása az emberre, emberi sorsok és motivációk mély szinten történő megismerése és megértése, természet törvényszerűségeinek és diverzitásának megismerése és megértése, nőiség megértése és kibontása a saját életemben, valamint saját magam felfedezése, egy belső-külső tudatosság és az önazonosság fokozása ameddig csak lehet. Jelenleg első könyvemen dolgozom Rodosz szigetén.

Szólj hozzá Te is! / Tell us your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.